Kamperen met Bo-camp deel 2

Dit jaar hebben we weer heerlijk gekampeerd in Italië! We zijn naar Toscane geweest. Wat een prachtige omgeving en leuke idyllische stadjes. Linda en Tanja zijn weer op pad gegaan met de opblaasbare tent en zoals jullie al misschien doorhadden, houden we van een beetje luxe kamperen.
We mochten de volgende producten uittesten:
 
- Wasmachine - met centrifuge - Compact 
Deze wasmachine is perfect voor onderweg, vooral voor kleine wasjes. Wij hebben geen kleding gewassen maar voor ander wasgoed is het perfect. Daarnaast kan deze wasmachine ook centrifugeren.
- Droogmolen - Compact - Draadlengte 12 meter
Zodra de was weer lekker schoon is, komt deze droogmolen goed van pas. Je kunt de droogmolen vastzetten met 3 pinnen zodat het niet omwaait. Deze droogmolen kun je ook prima gebruiken voor thuis.
- Draagbaar toilet deelbaar - 7 liter - Compact
Herken je dat...lig je net op je luchtbed moet je naar het toilet. Of loop je midden in de nacht met een wc rol over de camping. Daar hadden wij geen zin meer in in.. Bo-Camp heeft namelijk een draagbaar toilet. Het staat misschien niet zo leuk in je tent maar het is echt perfect. Het leegmaken is even wat minder, maar dat hoort er dan gewoon bij. Vergeet niet toiletvloeistof erin te doen! Om het toilet weer netjes op te bergen, is er ook een mooie opbergtas verkrijgbaar. 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.